Personvernregler

fb skolen er seriøs når det gjelder å beskytte ditt privatliv på Internett. Denne personvernerklæringen forklarer våre synspunkter og praksis om personvern, og hvordan de gjelder deg som bruker av nettstedet vårt.

«Du» eller «Din» betyr deg som en deltaker i eller som kunde av Karlsen I-Biz. «Vi» eller «Vår» eller «Oss» betyr Karlsen I-Biz. «Vår side» betyr fbskolen.no.

 

Seksjon 1 – Hva gjør vi med dine opplysninger?

Når du kjøper noe fra nettstedet vårt, som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn den personlig informasjonen du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Dette gjør at vi både kan oppfylle og støtte tjenestene og produktene du kjøper.

Når du surfer på nettstedet vårt, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet, slik at vi bedre kan forbedre opplevelsen for alle brukerne våre.

E-postmarkedsføring: Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om nye produkter, gratis og premium innhold (dvs. blogginnlegg, YouTube-videoer, rapporter / whitepapers, etc.), produkter og tjenester.

 

Seksjon 2 – Samtykke

Når du gir oss din personlige informasjon for å fullføre en transaksjon, verifiser kredittkortet ditt eller legg inn en bestilling, innebærer det at du samtykker i at vi samler den inn og bruker den bare av den spesifikke årsaken.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av en annen grunn (dvs. nyhetsbrev abonnement og markedsføringsmeldinger), ber vi deg direkte om ditt samtykke og gir deg mulighet til å trekke tilbake samtykket ditt.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på en «unsubscribe» link som tilbys nederst på hver e-post vi sender.

Du kan også trekke samtykket ditt når som helst, enten ved å kontakte oss på stale@fbskolen.no eller sende brev til: Karlsen I-Biz, Valkyriegata 15 A, 0366 Oslo.

 

Seksjon 3 – Deling av informasjon

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt å gjøre det, eller hvis du bryter med våre brukervilkår. Også, hvis nettstedet vårt er solgt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eiere, slik at de kan fortsette å selge og støtte våre produkter og tjenester.

VIKTIG: Vi selger ikke, leier ut eller på annen måte avslører dine personlige opplysninger til tredjeparter, inkludert, men ikke begrenset til, annonsører, strategiske partnere eller leverandører. Vi tar personvernet ditt veldig alvorlig.

 

Seksjon 4 – Datalagring

Våre betalinger behandles gjennom sikre tredjeparts betalingsløsninger.

MERK: Karlsen I-Biz har på intet tidspunkt under transaksjonen lagret kredittkortinformasjonen din. Denne prosessen overvåkes og styres av sikre tredjeparts betalingsløsninger.

.

Seksjon 5 – Tredjeparts tjenester og løsninger

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, bare samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de tilbyr til oss.

Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsløsninger og andre betalingsformidlingsprosessorer, deres egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må gi til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern, slik at du kan forstå måten din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene på.

Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som har en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (ene) der den aktuelle tjenesteleverandøren eller fasilitetene er lokalisert.

Når du forlater vårt nettsted eller omdirigeres til et tredjeparts nettsted eller -applikasjon, er du ikke lenger styrt av disse personvernreglene eller nettstedets brukervilkår.

Lenker: Når du klikker på koblinger på nettstedet, kan disse lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

 

Seksjon 6 – Sikkerhet

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger beste praksis i bransjen for å sikre at det ikke er feilaktig tapt, misbrukt, åpnet, avslørt, endret eller ødelagt.

 

Seksjon 7 – Cookies

fbskolen.no bruker informasjonskapsler for å skape en mer tilpasset opplevelse for våre brukere og kunder. For eksempel bruker vi sporingspiksler (det vil si Google Analytics) for å hjelpe til med måling og sporing av hvor nettsted-trafikken kommer fra og for å spore ytelsen til nettstedet vårt. Til slutt bruker vi piksler fra Facebook og Google for å hjelpe til med tilpasset, målrettet oppfølging av annonsering.

 

Seksjon 8 – Samtykke

Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du at du er over 18 år, og at du godkjenner disse personvernreglene.

 

Seksjon 9 – Endring av disse personvernreglene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse personvernreglene når som helst, så vær vennlig å se gjennom de ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i disse personvernreglene, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den.

 

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon som vi har om deg, registrere en klage eller bare ha mer informasjon, kontakt oss på support@fbskolen.no eller via post på: Karlsen I-Biz, Valkyriegata 15 A, 0366 Oslo

 

Disse personvernreglene ble sist oppdatert 21 juli 2017